maandag 6 mei 2013

MAC 'Soft And Gentle' Highlighting Powder

MAC voelde voor mij altijd als een soort 'out of my league' make-up merk. Ik wilde er van alles van kopen, maar had nooit het geld ervoor en er waren ook geen verkooppunten ervan in de stad waar ik woonde.
Toen ik met mijn zus een half jaar geleden een weekje Londen boekte en we daar even een kijkje bij Harrods gingen nemen, stopte mijn hart even met kloppen. Want daar hadden ze MAC! En als je er dan eenmaal bent, tja... Dan moet je wel iets meenemen hè?Mijn oog was al lang daarvoor gevallen op de Soft And Gentle highlighter. Dus ik hoefde dan ook niet lang na te denken voordat ik hem kocht.


De highlighter heeft een lichte roze ondertoon, maar die is niet te aanwezig. Het is zo'n prachtige highlighter, iedere keer als ik hem op doe, gaat mijn hart spontaan sneller kloppen! De highlighter geeft een gezonde glow aan je gezicht. Hij is subtiel, maar toch knalt ie eruit! En wat ook mooi meegenomen is: als je hem op hebt, ziet het eruit alsof je van binnenuit straalt. En wie wil dat nou niet?

MAC 'Soft And Gentle' Highlighting Powder kost €28,00 in Nederland.
MAC is o.a. te koop op www.douglas.nl en www.bijenkorf.nl en ook in sommige fillialen van deze twee winkels.

2 opmerkingen: