vrijdag 3 mei 2013

Sleek blush in 'Pixie Pink'De Sleek blushes zijn altijd al erg populair geweest. Ik denk dat iedereen (de meesten) wel eens gehoord hebben van de erg geliefde Sleek blush in 'Rose Gold'. Nou, die liefde daarvoor snap ik helemaal, want het is een prachtige blush! Maar vandaag gaan we het hebben over één van mijn nieuwe liefdes: de Sleek blush in 'Pixie Pink'.

Afgelopen zaterdag was de derde editie van de Beautygloss Party van Mascha (check www.beautygloss.nl voor meer info) en dit keer was ik erbij. Daar stond o.a. een stand van de webshop Enchantra, en één van de merken die je daar kon kopen was Sleek. Nou, daar wilde ik wel even een kijkje nemen! En daar lag ie dan: Pixie Pink. En waar die lag, kon ik hem niet laten liggen. Want hij ligt véél mooier bij mij thuis.

Zoals je ziet is Pixie Pink een felroze, matte blush. Perfect voor dagelijks gebruik. De pigmentatie is geweldig, en de blush is goed op te bouwen qua kleur. Hieronder een paar swatches:


'Pixie Pink' in daglicht.


'Pixie Pink' met lichtval van een lamp.


Ik zonder blush.


Ik met blush.

Zoals je ziet is de blush moeilijk op foto vast te leggen. In een spiegel, met daglicht of lamp, kun je duidelijk de blush zien. Hij is aanwezig, maar niet té. Lekker duidelijke omschrijving, maar je snapt me wel. ;)

Ik ben verliefd op deze blush! Hij is perfect voor dagelijks gebruik, en omdat hij zo goed is op te bouwen, kun je er veel kanten mee op. Zeker een aanrader om eens naar te kijken!

Ik kocht deze blush voor €6,00 op de Beautygloss Party.
Sleek MakeUp is o.a. te koop bij www.enchantra.nl  en bij www.boozyshop.nl

2 opmerkingen: